Short-stay hotel vanaf dag één volgeboekt

Short-stay hotel vanaf dag één volgeboekt

“Onlangs kozen meerdere vernieuwende verhuurconcepten voor Reflex Booking om reserveringen van hun accommodaties af te handelen. Vernieuwende concepten omdat ze een combinatie maken tussen shortstay en longstay, opgezet door creatieve ondernemers, met plannen die tot de verbeelding spreken. Mede dankzij Reflex Booking vertalen zij deze plannen nu naar een stabiele inkomstenstroom”, vertelt Bob van der Plas, manager van Reflex Booking.

Eén van deze concepten is Hotel Jansen: een all-inclusive Short Stay-hotel in Amsterdam. Zij bieden studenten, trainees en young professionals gezellige en comfortabele accommodaties. “We zijn de ideale landingsplek voor jong talent dat voor korte tijd naar Amsterdam komt. Onze gasten maken vanuit ons hotel, dat niet bedoeld is voor toeristen, kennis met Amsterdam en stappen direct in op een levendige community”, vertelt Loek van Doorn, mede-eigenaar van Hotel Jansen, enthousiast.

143 shortstay rooms, 23 hotelrooms en 5 clubrooms
Het hotel bestaat uit 143 shortstay rooms, 23 hotelrooms en 5 clubrooms. Niet misselijk om mee te starten. Leegstand is immers dodelijk voor een concept wat het voornamelijk van langdurige boekingen moet hebben. Vanaf dag één zit het hotel helemaal vol en dat is zo gebleven. “Het gaat goed! Inmiddels zijn we zelfs al op zoek naar een broertje of zusje van Hotel Jansen. Mede dankzij onze keuze voor Reflex Booking gaan wij flexibel en efficiënt met onze accommodatie om. Dat leidt logischerwijs tot hogere bezettingsgraden. Daarnaast hebben we intensieve samenwerkingen met verschillende partners zoals universiteiten en toonaangevende bedrijven uit de regio”, geeft Van Doorn aan.

“Zonder een goed idee, creativiteit en heel veel doorzettingsvermogen wordt een project nooit succesvol. Ik vind het geweldig en inspirerend om van dichtbij mee te maken hoe zo’n idee langzaam werkelijkheid wordt. Dat wij daar met onze software een steentje aan bij hebben mogen dragen maakt het werk zo leuk”, aldus Bob van der Plas.

Reflex Booking is het leidende online boeking- en reserveringssysteem voor vakantie- en bungalowparken en verhuurders van huizen, vakantievilla’s en appartementen. Daarnaast biedt Reflex Booking integrale oplossingen voor de verhuur van short stay en long stay accommodaties en appartementen.

Offerte Aanvragen

Social Media