Reserverings Systeem voor verhuurders

Succesvol verhuren is en blijft mensenwerk. Wij helpen je daarbij.
We gaan samen vooruit.

Reflex Booking is een online boekings- en reserverings systeem

Reflex Booking is een online boekings- en reserverings systeem voor vakantie- en bungalowparken en verhuurders van vakantiewoningen, vakantievilla’s, appartementen, B&B’s. Ook geschikt voor campings en verhuurders van tenten

Daarnaast biedt Reflex Booking integrale oplossingen voor de verhuur van short stay en long stay accommodaties en appartementen.

Reserveringen, boekingen en betalingen

Onze verhuursoftware wordt geïntegreerd in uw eigen website en is uiteraard ook ingericht voor mobiel internet. Het systeem biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheer en management van reserveringen en boekingen, inclusief het uitvoeren van online betalingen

Ook voor de lay-out en opmaak van de zoek-en-boek-pagina’s biedt Reflex Booking diverse opties:

– keuze uit een aantal standaardvarianten in opbouw
– selectieproces, kleur en lettertype of maatwerk naar eigen wens.

Bekijk de onderstaande video

Directe koppeling met boekings portalen

Als eerste introduceerde Reflex Booking een koppeling met Booking.com. Inmiddels biedt het programma een volledige integratie met Booking.com, Villas.com en Fijn op Vakantie, zowel wat beschikbaarheid, prijzen als reserveringen betreft. 

Daarnaast biedt het Reflex reserverings systeem de mogelijkheid om de beschikbaarheid van uw accommodaties op tientallen boekingsportalen automatisch bij te werken. Dat verkleint het risico van fouten en dubbele boekingen. Lees meer

Partner in business

Het reserveringssysteem is niet alleen direct gekoppeld aan het systeem van de touroperator, maar ook aan uw eigen klantensysteem (CRM). Zo kunt u uw klanten heel makkelijk een bericht of een nieuwsbrief sturen. 

Ook voor het meten van de klanttevredenheid heeft Reflex een handige tool ontwikkeld. Reflex Booking is bovendien volledig meertalig en wordt automatisch van updates voorzien. 

Eigenlijk is Reflex veel meer dan een uitstekend verhuursysteem en zijn wij voor u als recreatieondernemer een partner in business. We helpen u om uw bedrijfsvoering te verbeteren en uw omzet te vergroten.

Offerte Aanvragen

Social Media