Online Reserverings Systeem voor Campings

Bespaar superveel tijd met de diensten van Reflex Booking.

Verhuur je kampeerplaatsen, stacaravans of safaritenten op een camping?

Dan ben je altijd op zoek naar meer boekingen en een betere en eenvoudigere werkwijze om de accommodaties op uw camping te verhuren. 

Reflex Booking is een cloud-based systeem waarin reserveringen op één centrale plek worden gemaakt en beheerd. De e-mails en reserveringsbevestigingen naar je gasten kunnen worden geautomatiseerd. Maar het gaat verder dan alleen het vereenvoudigen van het proces rondom reserveren.

Er zijn ook mogelijkheden voor het automatiseren van de slagboom, online betalingen, facilitaire dienst en energieafrekening.

Met onze boekingsmodule worden meer directe boekingen via je eigen website gemaakt. Dat bespaart flinke commissies én heel veel tijd, waardoor het voordeel voor je camping heel groot wordt.

Een Channel Manager voor campings, stacaravans, kampeerplaatsen en safaritenten

Snel de bezettingsgraad van stacaravans, safaritenten of kampeerplaatsen op je camping verhogen? Dat kan met onze Channel Manager Module. Hiermee maak je accommodaties op de camping direct beschikbaar op andere boekingskanalen, zoals Booking.com,  Vakantieboekenbijnederlanders.nl en andere kanalen.

Met Reflex Booking zijn overboekingen verleden tijd, want het bijhouden en bijwerken van bezettingskalenders is volledig geautomatiseerd. Een boeking op de eigen website, via Booking.com of ander kanaal wordt namelijk realtime bijgewerkt in het reserveringssysteem

Hiervoor bieden wij zowel directe koppelingen als iCal-koppelingen aan

De voordelen van een Reserverings Systeem voor campings:

Bespaar tijd door op één plek alle boekingen te beheren.

Realiseer meer boekingen via andere kanalen met de Channel Manager.

Bepaal en factureer de meterstanden en het gebruik van elektriciteit

Meer boekingen via de website met de boekingsmodule.

Beheer jaarplaatsen en boek deze door voor het volgende seizoen.

Verstuur automatische informatiemails naar de gasten.

Heb jij ook interesse in het Reflex Booking online Reserverings Systeem?

Online demo plannen

Online Demo Plannen

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om de online demonstratie in te plannen. Het e-mail adres hebben wij nodig voor het verstrekken van een link zodat je de demonstratie kunt bijwonen

LEESTIP: bekijk het verhaal van Henriëtte Gerlsma van Italsol en haar ervaringen met ons systeem bij het verhuren van vakantiehuizen