Een voorkeursplaats direct reserveren aan de hand van een interactieve plattegrond

Een voorkeursplaats kiezen aan de hand van een interactieve kaart.
Het zoeken en boeken van een vakantiehuis of campingplaats moet leuk én makkelijk zijn. Reflex Booking heeft hievoor dé oplossing! Laat je gasten online boeken op een interactieve plattegrond van je eigen bungalowpark of camping. Op basis van de wensen van de gast tonen wij een overzicht met beschikbare accommodaties (deze worden in groen weergegeven op de plattegrond). Leuker en eenvoudiger kan haast niet. Dit werkt ook uitstekend op mobiel!

Voorkeurslocatie in het planbord
In het planbord van ons online reserveringssysteem zijn voorkeurslocaties duidelijk zichtbaar, deze reserveringen zijn voorzien van een streepje onder de naam van de gast en worden ‘vastgezet’, zodat de reservering niet per ongeluk versleept wordt naar een andere plaats. Als beheerder kan je er uiteraard voor kiezen de voorkeursplaats alsnog te wijzigen.

Boeken op voorkeurslocatie biedt verschillende voordelen:
Op basis van de wensen van de gast tonen wij een overzicht alle beschikbare accommodaties op de plattegrond. Mogelijkheid om te filteren op wensen van de gast (schaduw, dichbij speelplaats, zwembad, etc.)

Visualiseer je locatie en de omgeving. Indien gewenst kan een toeslag doorberekend worden indien je gast een voorkeurslocatie boekt.

Online referenties:
Onderstaand een voorbeeld van een aantal klanten die gebruik maken van reserveren op plattegrond.

Camping Ossebos
Camping International
De Heische Tip

Reserveren op plattegrond – een verrijking van je boekingsproces!