Online Reserverings Systeem voor appartementen

Jouw appartementen direct en zonder moeite beschikbaar op Booking.com en AirBnB.

Verhuur je appartementen?

Dan bent u natuurlijk altijd op zoek naar meer boekingen en een betere werkwijze om deze boekingen te beheren. Meer dan 300 verhuurders in Nederland en ver daarbuiten gebruiken daarom het online reserveringssysteem Reflex Booking.

Reflex Booking is een cloud-based systeem waarin reserveringen op één centrale plek worden gemaakt en beheerd. Bevestigingen naar jou gasten kun je instellen en automatiseren. Met onze Channel Manager Module maak je appartementen direct beschikbaar op boekingskanalen als Booking.com en Belvilla.

En met de online boekingsmodule verlopen meer boekingen via jouw eigen website. Dat bespaart geld aan commissies en veel tijd, waardoor het mes aan twee kanten snijdt.

Channel Manager voor verhuurders van Appartementen

Snel de bezettingsgraad van je appartementen verhogen? Dat kan met onze Channel Manager Module. Hiermee maak je de appartementen direct en zonder moeite beschikbaar op kanalen als Booking.com.

Ook zijn overboekingen verleden tijd, want het bijhouden en bijwerken van bezettingskalenders is volledig geautomatiseerd. Een boeking op de eigen website, via Booking.com of ander kanaal wordt namelijk realtime bijgewerkt in het reserveringssysteem.

Hiervoor bieden wij zowel directe koppelingen als iCal-koppelingen aan

De voordelen van een Reserverings Systeem voor appartementen:

Bespaar tijd door op één plek alle boekingen te beheren.

Realiseer meer boekingen via andere kanalen met de Channel Manager.

Per appartement kortingen of extra kosten instellen.

Meer boekingen via de website met de boekingsmodule.

Besteed minder tijd aan administratie.

Eén administratie voor gasten- en eigenarenafrekening.

Heb jij ook interesse in het Reflex Booking online Reserverings Systeem?

Online demo plannen

Online Demo Plannen

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om de online demonstratie in te plannen. Het e-mail adres hebben wij nodig voor het verstrekken van een link zodat je de demonstratie kunt bijwonen

LEESTIP: bekijk het verhaal van Loek Klein van Hotel Jansen en zijn ervaringen met ons systeem bij het verhuren van appartementen