Online Reserverings Systeem voor verhuurorganisaties​

Meer boekingen, eenvoud, overzicht en gemak.

Heb je een verhuurorganisatie waarbij je diverse vakantiewoningen verhuurt?

Dan ben je altijd op zoek naar een betere en eenvoudigere werkwijze om accommodaties te verhuren en beheren. Een groot aantal verhuurorganisaties optimaliseert daarom haar processen met de functionaliteiten van het reserveringssysteem Reflex Booking. 

Ons cloud-based reserveringsprogramma biedt veel gemak voor de uitdagingen waar verhuurorganisaties mee te maken hebben. Reflex Booking is namelijk een all-in-one systeem waarin reserveringen op één centrale plek worden gemaakt. Tegelijkertijd kan er goed worden samengewerkt met de individuele huiseigenaren.

Huiseigenaren kunnen namelijk zelf inloggen en hun bezetting of eigen gebruik opgeven. Je kunt de provisieafspraken instellen en de beheer- of onderhoudskosten vastleggen. De Channel Manager Module maakt je vakantiewoningen direct beschikbaar op boekingskanalen als Booking.com, Traum-Ferienwohnungen, Belvilla of Fijnopvakantie.nl.

Channel Manager voor Verhuurorganisaties

Wil je in een bepaalde periode de bezettingsgraad van de vakantiewoningen vergroten? Dat kan met onze Channel Manager Module. Hiermee maak je accommodaties direct beschikbaar op andere boekingskanalen, zoals Booking.com of Belvilla.

Met Reflex Booking zijn overboekingen verleden tijd, want het bijhouden en bijwerken van bezettingskalenders is volledig geautomatiseerd. Een boeking via je eigen website, via Booking.com of ander kanaal wordt namelijk realtime bijgewerkt in het reserveringssysteem.

Hiervoor bieden wij zowel directe koppelingen als iCal-koppelingen aan

De voordelen van een Reserverings Systeem voor Verhuur Organisaties:

Bespaar tijd door op één plek alle boekingen te beheren.

Realiseer meer boekingen via andere kanalen met de Channel Manager.

Besteed minder tijd aan facturatie

Meer boekingen via de website met de boekingsmodule.

Verwerk de borg via eenmalige machtiging of schade logies verzekering.

Geen aparte administratie voor de eigenarenafrekening

Heb jij ook interesse in het Reflex Booking online Reserverings Systeem?

Online demo plannen

Online Demo Plannen

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om de online demonstratie in te plannen. Het e-mail adres hebben wij nodig voor het verstrekken van een link zodat je de demonstratie kunt bijwonen

LEESTIP: bekijk het verhaal van Bert Pezij van Buiten Bergen en zijn ervaringen met ons systeem bij het verhuren van recreatiewoningen