Online Reserverings Systeem voor vakantieparken

Bespaar een hoop tijd en verhuur meer met Reflex Booking Reserverings Software.

Verhuur je bungalows, chalets of vakantiehuizen op een vakantiepark?

Dan ben je altijd op zoek naar meer boekingen en een betere en eenvoudigere werkwijze om deze accommodaties op het vakantiepark te verhuren. Meer dan 300 verhuurders gebruiken daarom het reserveringssysteem Reflex Booking. Reflex Booking is een cloud-based systeem waarin reserveringen op één centrale plek worden gemaakt en beheerd en de communicatie met de gasten indien gewenst wordt geautomatiseerd. Ons systeem vormt één administratiesysteem voor zowel de gasten- als de eigenarenafrekening, waarbij zowel de verhuuropbrengsten als de beheerkosten kunnen worden vastgelegd.

Met onze online boekingsmodule verlopen meer boekingen via je eigen website. Dat bespaart commissies en heel veel tijd, waardoor het mes aan twee kanten snijdt. Is dat niet voldoende? Kies dan voor een Channel Manager Module. Daarmee maak je de accommodaties op het vakantiepark direct beschikbaar op boekingskanalen als Booking.com of Belvilla. Het is mogelijk om dat voor ieder object op het vakantiepark afzonderlijk aan te geven.

Channel Manager voor vakantieparken

Snel de bezettingsgraad van de vakantiehuizen, chalets of bungalows op je vakantiepark verhogen? Dat kan met onze Channel Manager Module. Hiermee maak je de accommodaties op het vakantiepark direct beschikbaar op andere boekingskanalen, zoals Booking.com of Belvilla.

 Met Reflex Booking zijn overboekingen verleden tijd, want het bijhouden en bijwerken van bezettingskalenders is volledig geautomatiseerd. Een boeking op de eigen website, via Booking.com of ander kanaal wordt namelijk realtime bijgewerkt in het reserveringssysteem.

Hiervoor bieden wij zowel directe koppelingen als iCal-koppelingen aan.

De voordelen van een Reserverings Systeem voor vakantieparken:

Bespaar tijd door op één plek alle boekingen te beheren.

Realiseer meer boekingen via bijvoorbeeld Booking.com

Per vakantiehuis kortingen of extra kosten instellen.

Meer boekingen via de website met de boekingsmodule.

Sluitende eindafrekeningen vanuit het reserveringssysteem

Eén administratie voor gasten- en eigenarenafrekening

Heb jij ook interesse in het Reflex Booking online Reserverings Systeem?

Online demo plannen

Online Demo Plannen

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om de online demonstratie in te plannen. Het e-mail adres hebben wij nodig voor het verstrekken van een link zodat je de demonstratie kunt bijwonen

LEESTIP: Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan het verhaal van Chateau Cazaleres in Zuid Frankrijk.