Verhuur rondom gardameer

“Wat bijzonder is, is dat een werkmethode waar men bij Italsol al 30 jaar bedrijf breed mee werkte in één jaar tijd vervangen is. Het boek waarin we boekingen en wijzigingen bijhouden is zo goed als verdwenen”, zegt Henriëtte Gerlsma, mede-eigenaar van Italsol. Het online boeking- en reserveringssysteem Reflex Booking maakte het leven van de medewerkers van deze verhuurorganisatie een stuk eenvoudiger.

Italsol richt zich specifiek op de verhuur van vakantiewoningen en stacaravans rondom het Gardameer. Henriëtte Gerlsma is sinds januari 2016 eigenaar van Italsol en implementeerde Reflex Booking in haar organisatie. “Als je echt specifiek naar ons als Italsol kijkt, is het heel fijn dat er meerdere locaties en accommodaties in één reserveringssysteem zitten”, geeft Henriëtte aan. “Het hoeft niet altijd op één park te zijn en dan werkt het nog altijd goed. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat mensen op een website in drie stappen kunnen boeken. Het moet snel en duidelijk zijn en mensen moeten weten wat ze moeten doen. Het is ook fijn dat er verschillende koppelingen zijn met andere verhuur websites. De koppeling met Booking.com loopt goed en eenvoudig”, aldus Henriëtte.

Henriëtte vindt flexibiliteit enorm belangrijk in een boeking- en reserveringssysteem. “Een belangrijk ding is dat Reflex Booking een internetapplicatie is. Zodat je dus op je telefoon, je iPad en overal waar je maar bent je werk kan doen. Anders moet je per werkstation een licentie kopen. Of er nu twee of twintig mensen met Reflex werken, de prijs blijft hetzelfde. Dat is, zeker in deze tijd met flexibel werken, gewoon essentieel”, zegt Henriëtte Gerlsma.

Over de samenwerking met Reflex Booking zegt Henriëtte het volgende: “Ver-schrik-ke-lijk! Nee, haha. Er is ruimte om af en toe eens nieuwe dingen te vragen of neer te leggen en er wordt snel geschakeld. Zoals koppelingen met bepaalde verhuurorganisaties.”

Voor de schaalgrootte van haar organisatie is een dergelijk boeking- en reserveringssysteem een uitkomst. “Als je nu duizenden woningen in de verhuur hebt, zijn er enorm veel partijen geschikt. Maar als je er bijvoorbeeld 100 of minder hebt, dan zijn die veel te duur en veel te complex. Voor die categorie heeft Reflex gewoon veel te bieden en is de prijs/kwaliteitverhouding erg goed”, sluit Henriëtte haar verhaal af.

Offerte Aanvragen

Social Media