Online Reserverings Systeem voor vakantiehuizen

Jouw vakantiehuis eenvoudig en snel op alle boeking websites!

Ben je eigenaar of verhuurder van meerdere vakantiehuizen?

Dan ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar meer boekingen en een betere en eenvoudigere werkwijze om vakantiehuizen te verhuren. Meer dan 300 verhuurders gebruiken daarom het online reserveringssysteem Reflex Booking.

Reflex Booking is een cloud-based systeem waarin reserveringen van uw vakantiehuizen op één centrale plek worden gemaakt en beheerd. Ook kunt u de e-mails en bevestigingen naar je gasten automatiseren. Met onze Channel Manager Module maak je het vakantiehuis of de vakantiehuizen direct beschikbaar op boekingskanalen als Booking.com, Airbnb, Belvilla of Fijnopvakantie.

En met de boekingsmodule genereer je meer directe boekingen via de website. Dat bespaart geld aan commissie en heel veel tijd, waardoor het mes aan twee kanten snijdt. 

Channel Manager voor vakantiehuizen

Snel de bezettingsgraad van de vakantiehuizen verhogen? Dat kan met onze Channel Manager Module. Hiermee maak je vakantiewoningen direct beschikbaar op andere boekingskanalen, zoals Booking.com of Belvilla.

Daarnaast zijn overboekingen met Reflex Booking verleden tijd, want het bijhouden en bijwerken van bezettingskalenders is volledig geautomatiseerd. Een boeking op de eigen website, via Booking.com, of ander kanaal wordt namelijk realtime bijgewerkt in het reserveringssysteem.

Hiervoor bieden wij zowel directe koppelingen als iCal-koppelingen aan

De voordelen van een Reserverings Systeem voor vakantiehuizen:

Bespaar tijd door op één plek alle boekingen te beheren.

Realiseer meer boekingen via andere kanalen met de Channel Manager.

Per vakantiehuis kortingen of extra kosten instellen.

Meer boekingen via de website met de boekingsmodule.

Besteed minder tijd aan administratie.

Geen aparte administratie voor de eigenarenafrekening

Heb jij ook interesse in het Reflex Booking online Reserverings Systeem?

Online demo plannen

Online Demo Plannen

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om de online demonstratie in te plannen. Het e-mail adres hebben wij nodig voor het verstrekken van een link zodat je de demonstratie kunt bijwonen

LEESTIP: bekijk het verhaal van Henriëtte Gerlsma van Italsol en haar ervaringen met ons systeem bij het verhuren van vakantiehuizen