Overzicht in boekingen van vakantiehuizen

Succesvol verhuren is en blijft mensenwerk. Wij helpen je daarbij.
We gaan samen vooruit.

De tijd dat klanten nog moesten bellen om te vragen of er nog een kamer beschikbaar was, is voorbij. Ook het invullen van een contactformulier is inmiddels achterhaald als het gaat om boekingen. 

Overzicht in boekingen kun je het best bewaken door te werken met een systeem dat dit automatisch voor je bijhoudt. Met een Channel Manager heb jij hier geen omkijken meer naar en kunnen gasten moeiteloos een vakantiehuis boeken.

Het overzicht in boekingen houden

Wie vakantiehuizen verhuurt en met zijn tijd wil meegaan, werkt met een online boekingssysteem. In deze tijd van digitalisering komen boekingen steeds vaker zonder tussenkomst van derden tot stand. 

Klanten zijn dankzij handige software steeds onafhankelijker als het gaat om het plannen van hun vakantie. Persoonlijk contact blijft natuurlijk belangrijk. Jij kunt je focussen op de zaken waar je energie van krijgt! Zo heb je als verhuurder van vakantie accommodaties bijvoorbeeld de schone taak om het je gasten én jezelf zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Allereerst heb je een website nodig die met foto’s meteen binnenkomen bij de klant. Juist omdat er zoveel aanbod is, is de online presentatie belangrijk.

Channel Manager, jouw alles-in-1 reserveringstool

Als je gaat werken met een Channel Manager zul je meteen merken dat je veel minder administratief werk hebt. Het online reserveren wordt klanten zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zoeken en boeken kan op dezelfde pagina. 

Doordat jij met een Channel Manager bent gekoppeld aan verschillende boekingssites, wordt de beschikbaarheid na een boeking meteen realtime geupdate. De klant ontvangt een bevestiging van zijn boeking en jij houdt vanuit de Channel Manager het overzicht. 

Met de alles-in-1 reserveringstool houd je ten alle tijden het overzicht in boekingen. Wel zo handig, want als je bij elke boekingssite een andere tool moet gebruiken, kan een foutje er snel insluipen. Met alle gevolgen dien. Met onze alles-in-1 boekingsssoftware komen dergelijke fouten niet meer voor.

Te koppelen met ruim 60 boekingssites

Dat het werken met een online boekingssysteem handig is voor jou als aanbieder van vakantiehuizen moge duidelijk zijn. Je bespaart er een hoop tijd mee en het systeem is te koppelen met touroperators. 

En met ruim 60 boekingssites, zoals Airbnb en Booking.com. Dit zijn websites die dagelijks enorm veel bezoekers trekken

Realtime prijzen en beschikbaarheid

Het is voor klanten erg belangrijk dat ze op basis van hun zoekopdracht de best passende optie krijgen voorgeschoteld. Vakantiehuizen die via je Channel Manager zijn ingevoerd, tonen direct de beschikbaarheid en een optie om meteen te boeken.

 De software maakt simpel reserveren mogelijk omdat de klant niet hoeft door te klikken naar verschillende pagina’s. 

Dankzij de Channel Manager profiteren je klanten nu al van een uitstekende service. Gebruiksvriendelijkheid staat bij veel websitebezoekers hoog in het vaandel. Met een Channel Manager zijn de eerste voorbereidingen voor een gezellig verblijf al getroffen. Je informatie is altijd up to date, zo voorkom je teleurstellingen achteraf.

Offerte Aanvragen

Social Media