Alles-in-1 reserveringssoftware voor vakantiehuizen

Succesvol verhuren is en blijft mensenwerk. Wij helpen je daarbij.
We gaan samen vooruit.

Alles-in-1 reserveringssoftware die je helpt met het beheren van de reserveringen. Dat klinkt logisch, maar toch werken veel boekingssites nog met een eigen tool. Dit betekent dat je op elke site een profiel moet aanmaken en wijzigingen handmatig moet bijhouden.

Een tijdrovende klus en bovendien sluipen er gemakkelijk kleine foutjes in. Het zou toch veel efficiënter zijn als je jouw website en aanbod kunt koppelen aan alle verschillende boekingssites en touroperators!

Alles-in-1 reserveringssoftware

Een Channel Manager is alles-in-1 reserveringssoftware: dé oplossing voor het up to date houden van je reserveringen. Vanuit het dashboard koppel je jouw aanbod simpel en snel met boekingssites en touroperators. Hierbij kies je uit meer dan 60 verschillende (online) aanbieders.

Het grote voordeel hiervan is dat je met één klik je aanbod kunt veranderen en prijswijzigingen doorvoert bij alle gekoppelde bedrijven. Niet meer dagelijks overal je profiel updaten en de beschikbaarheid en prijzen aanpassen dus, maar overzicht in boekingen. Dat scheelt een hoop tijd…en frustraties!

Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat er weinig boekingen zijn binnengekomen, dan kun je met behulp van de Channel Manager een leuke last minute actie online zetten. Ook deze is meteen beschikbaar op de de gekoppelde websites

Reserveringsprogramma dat ook aan de klant denkt

Met een Channel Manager werk je met een systeem dat online reserveren een piece of cake maakt. Het systeem zorgt ervoor dat klanten jouw vakantiehuizen goed kunnen vinden, omdat ze nu via een zoekopdracht bij aangesloten reisaanbieders bij jou terecht komen. 

Meer aandacht voor je accomodaties en dus meer boekingen! Mensen haken snel af als een reserveringssysteem niet gebruiksvriendelijk is. Daar heb je met Channel Manager geen omkijken meer naar. Wil de klant reserveren, dan kan dit direct onder het aangeboden vakantiehuis. Niet doorklikken, maar meteen reserveren en boeken.

Voordelen van alles-in-1 software

Het alles-in-1 reserveringssysteem neemt je veel werk uit handen, omdat er geen tussenstappen hoeven te worden gemaakt. De klant bekijkt en vergelijk vakantiehuizen online. 

Heeft hij het vakantiehuis dat hij wil boeken gevonden, dan is alles met een paar simpele muisklikken geregeld. Dat is pas klantenservice! Maar wat zijn de voordelen van Channel Manager voor jou, als aanbieder? 

We zetten ze hieronder nog even op een rij.

Waarom de alles-in-1 software van Channel Manager?

Het alles-in-1 reserveringssysteem is daarom echt een aanrader voor eigenaren van vakantiehuizen die willen gaan voor een maximale bezetting. Met Channel Manager houd je meer tijd over om te doen wat je echt leuk vindt, een ontspannen vakantie bijvoorbeeld. 😉

Offerte Aanvragen

Social Media