Koppelen met boekingssites en touroperators

Succesvol verhuren is en blijft mensenwerk. Wij helpen je daarbij.
We gaan samen vooruit.

Als verhuurder van vakantiehuizen heb je waarschijnlijk al te maken gehad met verschillende vergelijkingssites en boekingstools. Je wilt dat jouw aanbod goed wordt gevonden, dus sluit je je aan bij de grote aanbieders. 

Overal een los profiel aanmaken en werken met handmatige updates is dan niet handig. Een Channel Manager maakt het mogelijk om je accommodaties direct te koppelen met boekingssites en touroperators. 

Dit biedt de nodige voordelen. We leggen je uit welke dit zijn en hoe je ze in de praktijk brengt.

Channel Manager, alles-in-1 boekingssoftware

Wie al heeft kennisgemaakt met Channel Manager, weet dat de tijd van eindeloos informatie invoeren, linkjes aanpassen en profielen updaten voorbij is. Dit kan echt veel gemakkelijker met ons alles-in-1 reserveringssysteem. 

Vanuit het dashboard verstuur je eenvoudigweg een link die te synchroniseren is met boekingssites. Klanten vinden jouw aanbod op basis van hun zoekopdracht, hierbij wordt de prijs en beschikbaarheid realtime weergegeven. Channel Manager zorgt ervoor dat klanten bij jou terechtkomen. 

Grote kans dat ze direct online boeken. Door te koppelen met boekingssites en touroperators is de kans op overboeking minimaal, omdat de beschikbaarheid meteen automatisch wordt aangepast.

Hoe werkt het koppelen met boekingssites en touroperators?

Hoe handig zou het zijn als de beschikbaarheid altijd direct kan worden aangepast? Hierdoor kom je betrouwbaar en professioneel over en hoef je klanten niet teleur te stellen. Het bijhouden van reserveringen op de verschillende boekingssites kan een tijdrovende klus zijn. 

Vooral als je nog gebruikmaakt van verschillende kanalen, zoals telefonisch reserveren of via een contactformulier op de website. Dan zul je bij elke reservering handmatig de beschikbaarheid moeten aanpassen. 

Met de Channel Manager ben je met één link klaar. Met deze link kun je vanuit het dashboard meteen zakendoen met meer dan 60 verschillende boekingssites en touroperators. Het koppelen van jouw aanbod met boekingssites en touroperators is niet langer een klus die veel tijd in beslag neemt. 

En op deze manier beschikt iedereen altijd over de juiste informatie en heb je volop profijt van de directe koppelingen met boekingsportals.

De voordelen van koppelen met boekingssites en touroperators

Het werken met een online reserveringssysteem biedt vele voordelen. Als aanbieder van vakantiehuizen wil je liever bezig zijn met je klanten, dan met de administratie.

 Een Channel Manager zorgt ervoor dat je tijd, ruimte en overzicht houdt. Dankzij de koppelingen met touroperators en boekingssites zijn overboekingen verleden tijd.

 We hebben deze én alle andere voordelen van de Channel Manager reserveringstool voor je op een rij gezet.

Offerte Aanvragen

Social Media