Beheer reserveringen en boekingen vanuit één reserverings systeem

Succesvol verhuren is en blijft mensenwerk. Wij helpen je daarbij.
We gaan samen vooruit.

Als aanbieder van een vakantiehuis wil je natuurlijk zo veel mogelijk boekingen. Daarom heb je waarschijnlijk een mooie website en een profiel op verschillende boekingssites. Hiermee vergroot je de kans op reserveringen aanzienlijk. 

Maar het bijhouden van de verschillende profielen kan behoorlijk tijdrovend zijn. Je moet telkens weer nieuwe foto’s uploaden en prijzen en beschikbaarheid aanpassen. Met Channel Manager beheer je reserveringen en boekingen vanuit een alles-in-1 reserveringssysteem.

Beheer reserveringen en boekingen op één plek

Om te voorkomen dat je dagelijks alle profielen en de beschikbaarheid van je accommodaties op boekingssites moet bijhouden, vormt een Channel Manager een slimme en efficiënte oplossing. 

Een Channel Manager zorgt ervoor dat de informatie uit je reserveringssysteem direct is te koppelen met boekingssites en touroperators. Het beheer van reserveringen en boekingen kan veel tijd en geld kosten als je dit wilt uitbesteden. Hoe handig zou het zijn als je voortaan met één simpele handeling alle informatie up to date kan houden?

Directe koppeling met boekingssites

De meeste boekingssites werken met hun eigen online boekingssysteem. Hierdoor moet je de informatie over jouw vakantiewoningen voortdurend aanpassen en bijhouden. De Channel Manager maakt het mogelijk om op verschillende grote boekingssites, zoals Booking.com of Airbnb, een profiel aan te maken. 

Vanuit het dashboard van Channel Manager kun je connecten met meer dan 60 bekende boekingssites, bijvoorbeeld Airbnb of Booking.com. Met een Channel Manager werk je realtime. Zelfs als je een last-minute actie start, is deze meteen te zien bij alle gekoppelde touroperators.

Simpel en snel reserveren

Voor veel mensen begint de voorpret van vakantie al bij het zoeken naar de juiste bestemming en accommodatie. Door de Channel Manager komen klanten op basis van hun zoekopdracht bij jou terecht, want jij bent zichtbaar op tientallen boekingsites. 

En doordat je direct koppelt met boekingssites, komt de reservering rechtstreeks bij jou binnen en wordt de beschikbaarheid van je woning direct op alle plaatsen bijgewerkt.

 Degene die boekt merkt hier niets van, die is via een paar kliks meteen bij de het juiste vakantiehuisje terechtgekomen en kan zijn boeking 1-op-1 met jou regelen.

Realtime overzicht in vakantiewoningen

Met onze alles-in-1 reserverings software kunnen klanten gemakkelijk online jouw vakantiewoningen boeken. Wijzigingen in prijzen en beschikbaarheid van vakantiehuizen – of bijvoorbeeld mooi, nieuw beeldmateriaal – voor je simpel en snel door vanuit het dashboard en de onderliggende menu’s. 

Met zo’n update in Channel Manager wordt een wijziging overal doorgevoerd, op alle boekingssites waarmee jij het systeem hebt gekoppeld. De informatie dus direct zichtbaar voor nieuwe boekingen. Hiermee wordt de kans op dubbele boekingen minimaal. 

De mogelijkheid om met meer dan 60 verschillende boekingssites en touroperators te koppelen, zorgt ervoor dat jouw vakantiewoningen sneller worden gevonden en dus vaker zullen worden geboekt. We hebben deze en alle andere voordelen van onze online reserveringstool voor je op een rijtje gezet.

De voordelen van een Channel Manager

Offerte Aanvragen

Social Media