Romex Investments

Romex Investments

“Het scheelt heel veel mankracht als je reserveringssysteem goed georganiseerd is. Dan werkt het snel en heb je controle over je administratie”, zegt Joren Exler, Sales Director bij Romex Investments. Door het online boekings- en reserveringssysteem Reflex Booking werkt zijn organisatie efficiënt en effectief.

Romex Investments ontwikkelt en verkoopt luxe appartementen in wintersportgebieden. Inmiddels heeft men acht projecten ontwikkeld en meer dan 125 woningen opgeleverd in drie landen. In 2009 begon Romex Investments met de verhuur van accomodaties. Veel administratieve taken rondom reserveringen werden destijds handmatig uitgevoerd. “Toen deden we veel nog met Excel. Zo maakten we bijvoorbeeld ook de eindafrekeningen, dat was foutgevoelig. We houden tegenwoordig alle betalingen in het boekingsysteem bij”, zegt Exler.

Meer dan eens legde hij vragen of problemen voor. “Daar is Reflex dan weer mee aan de slag gegaan, zo zijn best wel een aantal dingen op basis van mijn vraagstukken ontwikkeld. Dat is natuurlijk fijn”, zegt Joren Exler. “Een hele verbetering is de schaalbaarheid op mobiele apparaten, wat goed is voor de vindbaarheid. Je ziet eigenlijk dat je eigenlijk samen een beetje bent gegroeid. Zowel aan de voor- als achterkant zijn er bij Reflex Booking veel functionaliteiten bijgekomen”, aldus Exler.

Offerte Aanvragen

Social Media