Vakantiepark Buiten Bergen professionaliseert met Reflex Booking

Bert Pezij belandde per toeval in de recreatiebranche. Het begon allemaal met de aankoop van een vakantiewoning. Om hier verhuurders voor te vinden zette hij de website fijnopvakantie.nl op. Zo startte hij in 2011 met de verhuur en het beheer van verschillende vakantieparken, zoals vakantiepark Buiten Bergen. Vanwege het uitbreiden van de dienstverlening en een flinke groei werd een verdere professionalisering belangrijk, zoals met betere verhuursoftware.

“Het is voor de online consument nu eenvoudig te zien wat je in de omgeving kunt doen, hoe de vakantiehuizen eruitzien en wat de kosten zijn. Deze transparantie is alleen maar goed. Het geeft je als aanbieder de mogelijkheid om je te onderscheiden van anderen.” aldus Bert Pezij, verhuurder Vakantiepark Buiten Bergen. “Een grote plus is dat we ons niet meer druk hoeven te maken over het systeembeheer, updates of over het aanschaffen van hardware”, aldus Pezij.

Verhuuroptimalisatie en professionaliteit

Bij vakantiepark Buiten Bergen werd lokaal een goed bemande receptie werd opgezet om de dienstverlening voor de gasten en de eigenaren aanzienlijk te verbeteren. Ook op het gebied van marketing heeft de tijd niet stilgestaan. Waar er in het verleden vooral Vakantiepark Buiten Bergen Bert Pezij via print werd geadverteerd, is de marketing nu voornamelijk online via internet. Naast de website krijgt ook Social Media een groeiende
rol van betekenis. “Het is nu voor de online consument eenvoudig te zien wat je in de omgeving kunt doen, hoe de vakantiehuizen er uit zien en wat de kosten zijn. Deze transparantie is alleen maar goed. Het geeft je als aanbieder de mogelijkheid om je te onderscheiden van anderen.“ aldus Bert Pezij.

Reflex Booking is onze partner bij het online boeken

Het maken van reserveringen speelt een cruciale rol. Dat is dan ook de reden dat wij met meerdere partijen hebben gesproken om de juiste partner te vinden. Hierbij hebben wij op een aantal zaken gelet die voor ons erg belangrijk zijn:

  1. Voor onze organisatie is het noodzakelijk dat wij altijd en overal beschikken over de actuele informatie van de bezetting van onze vakantiewoningen. Een online reserveringssysteem was hierdoor eigenlijk een harde eis geworden.
  2. Bij het vakantiepark Buiten Bergen hebben wij te maken met veel verschillende huiseigenaren. Het was van groot belang dat zij konden inloggen in het reserveringssysteem om de beschikbaarheid in te zien en voor eigen gebruik te kunnen blokkeren. Dit in combinatie met het kunnen afrekenen met onze huiseigenaren. In het verleden was dit altijd een erg complexe en arbeidsintensieve uitdaging.
  3. Wij hebben zelf een vrij uitgesproken mening over hoe dingen anders of beter kunnen. Met Reflex Online hebben wij een partner gevonden die graag naar suggesties en ideeën luistert en bij toegevoegde waarde voor alle gebruikers deze ook meeneemt in nieuw
    releasebeleid.

Offerte Aanvragen

Social Media