Q-Home verhuurt vakantievilla’s met Reflex Booking

“De beheerders van onze vakantiehuizen hebben veel en vooral correcte informatie nodig”, zegt Folkert Trouw, eigenaar van Q Home. “Dat is een belangrijke voorwaarde geweest in onze keuze voor een reserveringssysteem.”

In 2005 kochten Folkert en Debby Trouw een stuk grond in Frankrijk met het idee om daar in de jaren die volgden een huis op te bouwen. Uiteindelijk bleek op deze grond een bouwvergunning te zitten. Als men niet zou beginnen met de bouw, zou de vergunning komen te vervallen. Van het één kwam het ander en nu, bijna vijftien jaar later, verhuurt en beheert Q Home 130 vakantiewoningen in de Provence in Zuid-Frankrijk.

“We verhuren niet alleen, maar zorgen ook voor alle services ter plaatse. Dat is een flink werk en doen we niet alleen. We hebben het bedrijf in regio’s gesplitst. In iedere regio hebben we een regiomanager die de huizen beheert. Zo bieden we service van A tot Z”, vertelt Folkert.

“Waar moet op welk moment worden schoongemaakt? Waar moet nieuw bedlinnen komen? Een regiomanager beheert woningen in een straal van 25 kilometer. De informatie moet dus te allen tijde correct zijn, want anders moet de beheerder zomaar 20 kilometer heen en 20 kilometer terugrijden”, geeft Folkert aan. “Dat Reflex Booking goede overzichten voor onze beheerders biedt, met eenvoudige planningen en kalenders, heeft de doorslag gegeven in onze keuze. Daar zijn we zeer tevreden over.”

Offerte Aanvragen

Social Media