Je eigen website incl. Reflex Booking Reserverings Systeem

Binnen afzienbare tijd jouw eigen responsive verhuur website

Genereer meer boekingen

Haal meer uit je verhuurproces

Ben je een aanbieder van één of meerdere vakantiehuizen of recreatiewoningen dan wil je natuurlijk niets liever dan deze beschikbare woningen zo goed mogelijk verhuren. Alles draait bij de verhuur om de bezettingsgraad. Er zijn voornamelijk twee manieren om zoveel mogelijk reserveringen te genereren.

1. Middels je eigen website inclusief boeking tools.
2. Via OTA kanalen (Online Travel Agents)

Niet alles hangt echter alleen af van een goede website en OTA’s. Zo zijn zaken als SEO, marketing en uitingen op Social Media ook heel belangrijk om meer boekingen te realiseren.

Reflex Booking biedt huiseigenaren, vakantieparken, verhuurorganisaties, B&B’s  & campings de béste online reserverings software en daarmee dus een “totaaloplossing voor het gehele verhuurproces”. 

Ik wil graag mijn eigen verhuur website!

Wij creëren binnen afzienbare tijd jouw eigen responsive verhuur website inclusief integratie van dé beste online reserverings software voor huiseigenaren, vakantieparken en verhuurorganisaties.

Je eigen verhuursite versus OTA's

Heb je al een eigen verhuursite dan is Reflex Booking Online Reserverings Software snel en makkelijk te integreren binnen je huidige website. Ons reserveringssysteem biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheer en management van reserveringen en boekingen, inclusief het ontvangen en verwerken van online betalingen.

Als aanbieder van vakantie- of recreatiewoningen wil je jouw boekingen natuurlijk het liefst zelf realiseren. OTA’s kunnen zeker bijdragen om meer boekingen binnen te halen, maar heeft wel als nadeel dat voor elke boeking een flinke commissie afgedragen dient te worden.

Om het maximale rendement uit je verhuurproces te halen is het hebben van een goede functionele website in combinatie met een betrouwbare reserveringssoftware dan ook essentieel.

Reflex Booking biedt alle facetten van de verhuur georganiseerd in 1 intuïtief werkende software applicatie. Wil je graag je eigen verhuursite of is je huidige website nodig aan vernieuwing toe? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

De voordelen van een eigen verhuursite

Genereer meer boekingen via je eigen website en betaal niet langer voor te dure commissies.

Ontvang snel en eenvoudig betalingen voor boekingen via Reflex Booking betalingsmodule.

Communiceer in meerdere talen met je gasten via je eigen website en ontvang meer boekingen.

Bepaal altijd je eigen prijsstellingen, verhuurtarieven en aanbiedingen.

Koppel eenvoudig met je eigen website online reserverings systeem.

Creëer in slechts minuten je eigen boekingsmodule voor je website.

Wat kost een eigen verhuur website?

Complete Website

Prijsindicatie

Vanaf € 39,95

Per maand

Getoonde prijzen zijn exclusief opstartkosten en BTW. De “review” module en “Blog” module zijn optionele modules. De kosten voor optionele modules bedragen €15,00 p.m., per module.

Reflex Booking ontwikkelt betaalbare website oplossingen voor aanbieders van vakantie- en recreatiewoningen. Uiteindelijk is de prijs sterk afhankelijk van de totale wensen van een klant. Denk je dat wij de juiste partij zijn om jouw eigen verhuursite te ontwikkelen dan wil Reflex Booking jou een passende gratis offerte aanbieden. 

Offerte aanvragen

Bekijk live voorbeelden van Reflex Booking websites

Om een snelle en goede indruk van ons werk te krijgen, kun je direct één van de onderstaande live sites bekijken. Al deze oogstrelende responsive websites zijn door ons ontwikkeld en geïntegreerd met de Reflex Booking online reserveringssoftware. Meer boekingen genereren was nog nooit zo makkelijk.

JIJ ZORGT VOOR JE GASTEN. WIJ ZORGEN VOOR DE TECHNOLOGIE!

Benieuwd naar klantervaringen? Bekijk de beoordeling van André Verpoorten van "Waddenparels" op Terschelling.