Je eigen verhuurwebsite

Heb je al een eigen verhuursite dan is Reflex Booking Online Reserverings Software snel en makkelijk te integreren binnen je huidige website. Ons reserveringssysteem biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheer en management van reserveringen en boekingen, inclusief het ontvangen en verwerken van online betalingen.

Als aanbieder van vakantie- of recreatiewoningen wil je jouw boekingen natuurlijk het liefst zelf realiseren. OTA’s kunnen zeker bijdragen om meer boekingen binnen te halen, maar heeft wel als nadeel dat voor elke boeking een flinke commissie afgedragen dient te worden.

Om het maximale rendement uit je verhuurproces te halen is het hebben van een goede functionele website in combinatie met een betrouwbare reserveringssoftware dan ook essentieel.

Reflex Booking biedt alle facetten van de verhuur georganiseerd in 1 intuïtief werkende software applicatie. Wil je graag je eigen verhuursite of is je huidige website nodig aan vernieuwing toe? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of klik hier voor meer informatie.

Reflex Booking ontwikkelt betaalbare website oplossingen

De voordelen

Bekijk ook onze Great Stay App

Meer tijd, betere service en een geweldige klantbinding met je gasten!