Over Hcontrol deursloten

Laat je gasten contactloos en eenvoudig 24/7 zelf inchecken met Reflex Booking Hcontrol deursloten.

Wil je ook (op afstand) de controle over je eigen vakantiehuis?

Reflex Booking Hcontrol is een unieke, handige en veilige oplossing voor mensen die zonder sleutel hun vakantiehuis/appartement in willen op ieder gewenst tijdstip.

Wacht nooit meer op je gasten en laat ze eenvoudig en contactloos inchecken!

Geen sleutels meer onder de deurmat, plantenbak of wachten op een vertraagde gast. Met het Reflex Booking Hcontrol slot kunnen jouw gasten eenvoudig in- en uitchecken wanneer het hen uitkomt. 

Het toegangssysteem werkt met cijfercodes (pin) die op afstand (via internet of email) in te stellen zijn of een app (Android of Apple) op je telefoon. Het maximaal toe te kennen codes per gebruiker is onbeperkt.

Beheermodule
Door gebruik te maken van onze Reflex Booking Hcontrol beheermodule, heb je de mogelijkheid om aan alle reserveringen de codes van de deursloten volautomatisch te regelen. De sleutelcode kun je eenvoudig meesturen met een bepaalde boekingsstatus in je pakket. Dit kan zijn na volledige betaling of een aantal dagen voor aankomst.

Voor elke type bezoeker een unieke code
Je kunt voor elk type bezoeker een unieke aanmaken met een eigen tijdslot. Bijvoorbeeld voor de schoonmaakservice, facilitaire dienst, gaswacht en/of andere toeleveranciers.

Bekijk hier de video voor contactloos inchecken op Familieresort Puur Exlo

Hcontrol deursloten kan je rechtstreeks koppelen aan Reflex Booking Reserverings Systeem. Wel zo makkelijk.

De voordelen

Bekijk ook onze MyBooking module

De module 'MyBooking' scoort hoog in de klanttevredenheid!